BCAA Capsules

De BCAA Tā-capsule levert aminozuren die niet door het lichaam worden aangemaakt, evenals vitamine B6 en B12. Dankzij deze samenstelling zal deze capsule je vermoeidheid verminderen en je herstel versnellen, ook zal het bijdragen aan je energiemetabolisme.

Wat zijn BCAA's?
De aminozuren Isoleucine, Leucine en Valine zijn stoffen die niet door het lichaam worden aangemaakt. Toch verminderen ze het verlies van andere aminozuren uit de spieren tijdens inspanning, maar ze zijn ook een belangrijke energiebron voor spiercellen en belangrijke mediatoren voor het zenuwstelsel. Ten slotte helpen ze het spierweefsel te behouden en te regenereren. Vitaminen B6 en B12 zorgen voor de productie van energie, de productie van rode bloedcellen, werken in op de werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel.

Wat bevat een BCAA-capsule?

Eén capsule BCAA Tā bevat een optimale verhouding van 2:1:1 aan leucine, isoleucine en valine. Dat wil zeggen dat het twee keer zoveel leucine bevat als isoleucine en valine. Deze verhouding is optimaal omdat leucine het belangrijkste aminozuur is voor spieropbouw en herstel. Er wordt ook gezorgd voor een voorraad vitamine B6 en B12.

De samenstelling maakt deze capsule tot een kwaliteitsproduct, zowel door de dosering, maar ook omdat de pure vertakte aminozuren Kyowa Hakko zijn, dat wil zeggen dat ze zijn samengesteld uit pure en hoogwaardige ingrediënten. Bovendien bevat het geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleurstoffen, gluten of dierlijke producten.

Waarom de BCAA Tā-capsule consumeren?
Dit voedingssupplement van essentiële aminozuren zal u toelaten om uw energiestofwisseling het hele seizoen door te herstellen en op peil te houden om uw prestaties zowel tijdens uw training als in competitie te optimaliseren.

14,90 €