ELECTROLYTES

Nu ook 'Watermelon'!!

Deze tabletten bieden je een optimale hydratatie en compenseren je verlies aan minerale zouten tijdens het sporten.  Ta-elektrolytpastilles, gemaakt in Frankrijk, zorgen voor een optimale hydratatie en bieden u tegelijkertijd het genot van een licht fruitige en caloriearme drank,. 

De vitamines C, B12, B6 en B2 die aanwezig zijn in de tabletten bevorderen een normaal energiemetabolisme en verminderen vermoeidheid. Onze elektrolyten leveren de ideale dosis natrium, kalium, calcium en magnesium voor langdurige prestaties tijdens inspanning.

Tijdens het sporten zweet u en verliest u belangrijke elektrolyten, wat kan leiden tot verminderde prestaties en zelfs uitdroging.

Tā-tabletten compenseren het natrium en mineralen dat verloren gaat tijdens het zweten tijdens uw verschillende sportactiviteiten. Dit verlies van elektrolyten kan ook de oorzaak zijn van spierstoornissen, zoals krampen. 

Ze zijn verkrijgbaar in 5 smaken (citroen, wilde bessen, tropisch fruit, aardbei-kiwi en watermeloen). Verkrijgbaar per stuk of in 8-pack.

Kies een variant:

Vanaf 9,90 €